Arıcılık

2020 Yılı Arıcılık Fuarı

2020 yılı arıcılık fuarı avrasya arıcılık 1

Uzun yıllardır katılmış olduğumuz arıcılık fuarlarına bu yıl yine katılıyoruz. Siz değerli Avrasya Arıcılık ziyaretçilerimiz 2020 yılında yapılacak olan arıcılık fuarı için İstanbul ilindeki Yenikapı’da bulunan arıcılık fuarında olacağız. 24-25-26 2020 tarihinde olacak olan fuar bütün ziyaretçilere açık olacaktır. Aynı zamanda nasıl geleceğini bilmeyenler için aşağıda konum paylaşacağız ve konuma tıklayarak bizden WhatsApp üzerinden konum bilgisi alabilirsiniz.

WhatsApp’tan Konum almak için tıklayın…

Fuar alanına geldiğiniz zaman aşağıda resmini paylaştığımız standımızın bulunduğunu alana gelebilirsiniz. Arıcılık fuar alanına girdiğiniz zaman sağdan sağdan devam ettiğiniz zaman 3 firma sonra 4.firma olarak yani 4.standa bizleri Avrasya Arıcılık olarak görebilirsiniz.

2020 yılı arıcılık fuarı avrasya arıcılık

Standımızda bulabileceğiniz ürün ve çeşitler şunlardır;
Paket arı satışı yani satılık arı çerçeve hesabı
Ana arı satışı
Arı otu tohumu
Karabuğday tohumu
Oğul yakalama spreyleri
Çeşitli arıcılık kitapları bulunmaktadır.

Ulaşım için; metro ile gelecekler için YeniKapı metro durağında inerek yürüme mesafesinde fuar alanına gelebilirsiniz. Yine özel arabası ile gelecekler için WhatsApp’tan Konum almak için tıklayın… bizden almış olduğunuz konum ile direk fuar yerine gelirsiniz. Araç park edebileceğiniz yerler bulunmaktadır. Yine arıcılık fuarı hakkında sorularınız varsa aşağıdaki yorumlar kısmından sorabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir