Arıcılık

2022 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarı

2022 yılı istanbul arıcılık fuarı

Her yıl İstanbul ilinde yapılan arıcılık fuar bu yılda yapılacaktır. Bu yazımız 2022 İstanbul Arıcılık Fuarı tarihleri netleştikçe güncellenecektir. Yılda farklı organizatörler tarafından iki tane yapılmaktadır. Hangisi tarihlerini açıklarsa bizlerde ona göre tarih ve yerleri konusunda bilgi vereceğiz.

2022 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarı Ne Zaman?

Birinci Arıcılık Fuar Organizesi: Bu fuar iptal edilmiştir.
Tarihi: 4-5-6 Şubat 2022
Yeri: Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi
Konum almak için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

İkinci Arıcılık Fuar Organizesi:
Tarihi: 4-5-6 Mart 2022
Yeri: Haliç Kongre Merkezi/Kağıthane/İstanbul
Konum almak için:
WhatsApp’tan almak için tıklayın…

2022 yılı i̇stanbul arıcılık fuarı 12022 yılında ilk yayınlanan arıcılık fuarı 4-6 Mart 2022 tarihleri arasında olması planlamaktadır. Aynı zamanda yine yukarıda açıklaması yapılmayan 2.arıcılık fuarı yapılacak olup, onunda tarihleri açıklandığı zaman burada paylaşılacaktır. Arıcılık sektörü için önemli ve verimli bir alan olan bu fuar bütün arı ile ilgili olan herkesi ilgilendirmektedir. Hem arı ürünleri hem de arıcılık yapmayı düşünenler için mutlaka uğranılması gerekir bir alan.

İstanbul Arıcılık Fuarına Nasıl Gidilir? 

Özel aracınız ile gidecekseniz yukarıdaki WhatsApp bağlantısına tıklayarak konum isteyebilirsiniz. Onun dışında otobüs, metrobüs ve metro ile gidecekseniz Halıcıoğlu otobüs ve metrobüs durağından indikten sonra yürüyerek 5-10 dk ya fuar alanına inebilirsiniz. Kağıthane tarafından geliyorsanız sütlüce durağında inerek 100 metre ileride kalmaktadır. Haliç manzaralı güzel bir konumda fuar alanı bulunmaktadır.

Arıcılık fuarında arı ürünleri, arıcılık malzemeleri gibi sektöre dair her türlü meteryale ulaşabilirsiniz. Yine sektörün önde gelen usta arıcıların tecrübeleri doğrultusunda konuşmalarda bulunmaktadır. Arıcılık yapmaya karar vermeden önce böyle bir fuar gezmeyi unutmayın. Arıcılıkta yapıyorsanız profesyonel anlamda ufkunuzu açacak daha bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Çünkü arıcılıkta kullanılan yeni ürünler ve firmaların en son ürettiği ürünleri sergileyeceği yerler olduğu için doğal olarak da ilk burada görebilirsiniz.
istanbul arıcılık fuarı 2022

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir