Arıcılık, Arıcılık Fuarı

2023 Antalya Arıcılık Fuarı

2023 antalya aricilik fuari 1

2023 Antalya Arıcılık Fuarı, 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. 

Fuar, arıcılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, sektördeki yenilikleri ve teknolojileri tanıtmayı amaçlamaktadır. Bundan dolayı ziyaretçi olarak katılım göstererek yeni gelişmelerden uzak kalmayınız.

Fuara, arıcılık malzemeleri üreticileri, arı yetiştiricileri, bal üreticileri, bal ihracatçıları, arıcılık ürünleri ve teknolojileri üreticileri ve arıcılık ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlar katılacak olmasından dolayı hem ülke arıcılığı için hem de kişisel olarak sizin arıcılık bilgileriniz açısından ufkunuzu genişletmek babında olsun önemli bir etkinlik olarak bilinmektedir.

Fuar kapsamında, arıcılıkla ilgili seminerler, paneller ve yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca, arıcılık malzemeleri ve teknolojileri sergilenecek. 2023 Antalya Arıcılık Fuarı’nın, arıcılık sektörünün gelişimine katkıda bulunacağı ve sektördeki yeniliklerin ve teknolojilerin tanıtılmasına yardımcı olacağı öngörülmektedir.

2023 antalya aricilik fuari 2

Fuar Detayları

Yer: Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi
Tarihler: 2-5 Kasım 2023
Saatler: 10:00-19:00
Ücret: Ücretsiz (Ziyaretçiler için) Katılımcılar için stand kiralamanız gerekir. Bunun için aşağıda detaylı bilgi sunulmuştur.

Fuara Nasıl Gidilir?

Özel araç ile: Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi, Antalya şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Fuar alanına özel araç ile gitmek için Antalya-Konya karayolunu takip edebilirsiniz. WhatsApp üzerinden konum istemek için Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

Toplu taşıma ile: Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleri ile Antalya Cam Pramit Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşabilirsiniz. Fuar alanına giden otobüslerin güzergahları ve saatleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fuara Katılımcı olarak yani firma sahibi olarak standa açmak için buraya tıklayarak bilgi isteyebilirsiniz. Konu hakkında yardımcı olunacaktır.

2023 antalya aricilik fuari 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir