Arıcılık

2023 Yılı Arıcılık Fuarı

2023 yili aricilik fuari

2023 yılında yapılacak olan arıcılık fuarı 2-5 Mart 2023 tarihleri arasında Haliç kongre merkezinde olacaktır.

Her yıl yapılan arıcılık fuarı bu yılda yapılacaktır. Bu fuarlarda arıcılık gelişimine dair yeni yöntem ve tekniklerin keşfedilmesinde kaçırılmayacak etkinliklerin başında gelmektedir. Bundan dolayı imkanınız olduğu müddetçe katılmaya ve ziyaretçi olarak gelmeye özen gösterin. Mart ayı başında randevu defterinize arıcılık fuarını not etmeyi unutmayın lütfen.

Avrasya Arıcılık olarakta bizlerde bu arıcılık fuarında bulunacağız. Uzaktan gelip arıcılık adına öğrenmek istediğiniz ve görmek istediğiniz bütün arı malzemelerini buraya gelerek görebilirsiniz. Arı satışı ve ana arı satışı üzerine de satış yapılmakta olup bu tarz ürünleri fuarı gezerek yerinden sipariş verebilirsiniz. Yine arıcılık malzemeleri üreten firmaların stantlarından direk ilgili firmalardan da bilgi sahibi olabilirsiniz.

2023 yili aricilik fuari 222023 yılı içinde yapılacak olan fuarların ilki olup yine farklı illerden ve farklı noktalardan arıcılık fuarları olması durumunda sitemizden de duyuru yapacağız. Fuarda görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir